Ny termin, nytt gym

Nordic Wellness Lindhagensgatan 118, Stockholm, Stockholms län, Sverige

Jag kan nu stolt presentera att jag kommer att utveckla min verksamhet till Nordic Wellness Lindhagen. Jag vet i dagsläget inte vilka klasser jag kommer att ha, men mer information kommer. Kom gärna och hälsa på.

Samarbete med MM Sports Sveavägen

MM Sports Sveavägen 98, Stockholm, Sverige

Idag har jag förhandlat fram ett samarbete med MM Sports på Sveavägen som betyder förmånliga priser och erbjudanden på kosttillskott, träningskläder och utrustning. Du som klient får ett fint rabattkort att använda hur mycket du vill. =) Samarbetet gäller från och med idag.

Workshop om ryggen

Nordic Wellness Lindhagen Lindhagensgatan 118, Stockholm, Sverige

Välkommen till Workshop om ryggen!   Vi pratar om anatomi och ryggraden. Vi pratar om varför smärta uppstår. Vi pratar om vad vi gör åt smärtan. Är det farligt att använda ryggen? Vi går igenom enkla övningar för ryggen.   Vid frågor eller bokning kontakta mig: kontakt@johannacarlstein.se    

75kr

Workshop om ryggen

Nordic Wellness Tegnérgatan Tegnérgatan 21, Stockholm, Sverige

Välkommen till Workshop om ryggen! Vi pratar om anatomi och ryggraden. Vi pratar om varför smärta uppstår. Vi pratar om vad vi gör åt smärtan. Är det farligt att använda ryggen? Vi går igenom enkla övningar för ryggen. Vid frågor eller bokning kontakta mig: kontakt@johannacarlstein.se

75kr

After Work

Nordic Wellness Tegnérgatan Tegnérgatan 21, Stockholm, Sverige

Välkommen på After Work! Vi inleder med svettig och rolig träning i härligt gruppformat, för att därefter avnjuta en supergod AW-tallrik med ett glas bubbel. Kaffe efter maten för den som önskar det. Ett perfekt sätt att fira in helgen på! Pris och bokningsinformation kommer snart. Välkommen!